Τι είπαν για εμάς

Σουπερ !!! Η επαφη με τη φυση και η αναζωογονηση του οργανισμου σωματος και ψυχης ειναι μοναδικη ! Μην χασετε την ανεκτιμητης αξιας εμπειρια ζωης…

– Κωνσταντίνα Τζιώρτζη


Μόλις ο γιος μου έγινε 10 ετών συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν ο μόνος που μεγάλωνε, αφού και εγώ είχα ήδη φτάσει τα 44 μου χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια είχα εγκαταλείψει τον εαυτό μου, το σώμα μου, την υγεία μου και είχα αφοσιωθεί αφενός στο μοναδικό παιδί που κατάφερα να φέρω στον κόσμο και αφετέρου στη δουλειά μου, η οποία δοκίμαζε καθημερινά την υπομονή μου και μου ζητούσε όλο και περισσότερο χρόνο προκειμένου να συντηρηθεί και να αναπτυχθεί.
Αναγνωρίζοντας λοιπόν ότι έφτασε η στιγμή που θα πρέπει επιτέλους να κάνω κάτι για τον εαυτό μου, απευθύνθηκα στο Justpilates, στην Κατερίνα, κουβαλώντας μαζί μου ενδοιασμούς, φόβους, προκαταλήψεις και πολλές πολλές ερωτήσεις. Είχα άλλωστε να ασχοληθώ με το θέμα «άσκηση» τουλάχιστον 20 χρόνια. Πως θα μπορούσα τώρα να αντεπεξέλθω; Πώς να αλλάξεις τις κακές συνήθειες μιας ζωής;
Ένα χρόνο μετά, νιώθω άλλος άνθρωπος, έχω αλλάξει τρόπο και στάση ζωής. Νιώθω ανάλαφρη, ξεκούραστη και ορεξάτη για περισσότερο Pilates. Είμαι ενθουσιασμένη και το μεταφέρω σε όλους. Πρόσφατα έπεισα τον άντρα μου να ξεκινήσει Pilates. Ενθουσιάστηκε από την πρώτη στιγμή. Το Pilates δεν είναι γυναικείο, δεν είναι αντρικό. Δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένες ηλικίες και ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσει κανείς. Το Pilates δε σε αφήνει να βαρεθείς να και απογοητευτείς. Το Pilates σου ανταποδίδει από την πρώτη στιγμή το χρόνο που αφιερώνεις σε αυτό. Αξίζει να δοκιμάσεις.

– Άννα Κορακή


Ένας «άκαμπτος κακός». Αυτό κι αν είναι, να πω την άποψη μου για το Pilates; Μα εγώ δεν ξέρω, δεν είμαι ειδικός. Ένας «άκαμπτος κακός» ασκούμενος είμαι, που μετά από τέσσερις μήνες Pilates δεν μπορεί να εκτελέσει σωστά, ακόμη και τις πιο απλές ασκήσεις. “Δεν πειράζει” μου είπαν, “γράψε αυτό που νομίζεις ότι σου προσφέρει.”
Α! τώρα μάλιστα, μπορώ να γράψω τη γνώμη μου, την απλή μου άποψη όπως εγώ βιώνω την άσκηση, τέλεια. Ξεκινώ … Πώς μου ήρθε να ασχοληθώ; Προτροπή της συζύγου μου . “Πάμε για Pilates”, μου είπε. Στην αρχή, δεν κρύβω ότι είχα τους ενδοιασμούς μου.

Είναι για άντρες αυτό το «πράμα»; Είμαι σαραντάρης, κάνει; Τι να μου προσφέρει εμένα; Εγώ ξέρω ότι γυμναστική είναι να τρέχεις, να χτυπιέσαι, να κάνεις βάρη, να ιδρώνεις, να τα δίνεις όλα που λένε ρε παιδάκι μου. Έτσι «στατικά» κάνεις γυμναστική; Περίεργα πράγματα. Κι όμως, είναι αλήθεια, γυμνάζεσαι και μάλιστα γυμνάζεσαι σωστά και στοχευμένα. «Ανακάλυψα» και «αισθάνθηκα» μύες στο σώμα μου που αγνοούσα μέχρι πριν τέσσερις μήνες. Ορθός κοιλιακός , έσω πλάγιος κοιλιακός, έξω πλάγιος κοιλιακός, εγκάρσιος κοιλιακός, ο πυραμοειδής, ο τετράγωνος οσφυϊκός κι εγώ που νόμιζα ότι ο κοιλιακός ήταν ένας και στρογγυλός, για φαντάσου! Με το Pilates έχω αλλάξει στάση ζωής, κυριολεκτικά. Περπατάω, κάθομαι, στέκομαι και το κορμί μου έχει σωστή στάση, είναι ίσιο, ο κορμός μου όρθιος και καμαρωτός, οι ώμοι μου στη φυσική τους θέση.

Ο άνθρωπός του Νεάντερνταλ, που κουβαλούσα μια ζωή μαζί μου, ο σχεδόν καμπούρης με τους ανύπαρκτους ώμους, ευτυχώς, με άφησε. Νοιώθω ανάλαφρος και «μακρύτερος», έχουν «ξεκολλήσει» οι σπόνδυλοί μου. Έχει «μακρύνει» η σπονδυλική μου στήλη, αισθάνομαι και τους 33 μου σπονδύλους να υπάρχουν στο κορμί μου. Παλαιότερα, θα έλεγε κάποιος, ότι ένα ενιαίο οστό στήριζε το σώμα μου. Τώρα καταλαβαίνω ότι το ένα μέλος του σώματος μου βοηθά το άλλο και συνεργάζονται αρμονικά.  Δεν λουφάρει κανένα, όλα έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν χωρίς να επιβαρύνει το ένα το άλλο. Κάθε μέλος μου κάνει τη δουλειά που πρέπει. Άλλος άνθρωπος. Εάν υποθέσουμε ότι όλη η εκμάθηση του Pilates έχει εκατό σκαλιά, εγώ θεωρώ ότι έχω ανέβει τα δύο και μεταξύ μας το έχω κάνει με μεγάλη δυσκολία και κόπο, είπαμε άλλωστε «άκαμπτος σαραντάρης». Είναι όμως κάτι που μου αρέσει και επιθυμία μου είναι να ανέβω όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω να το κάνω για μένα, απλό είναι.

– Γιώργος Τσίχλης


Πριν τρεις μήνες έγινε η πρώτη μου γνωριμία με το χώρο και την εκπληκτική instructor ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ. Η απλότητα του χώρου και η ευγένεια της Κατερίνας με έκαναν να επιλέξω αυτή τη μορφή εκγύμνασης. Οφείλω να ομολογήσω πως δεν ήξερα τίποτα για τη μέθοδο και δεν ήξερα αν θα μου ταίριαζε και θα ολοκλήρωνα έστω τον πρώτο μήνα. ‘Ομως κάτι στα λόγια της Κατερίνας και το πρώτο δοκιμαστικό μαζί της με έδεσαν και από τότε, προσπαθώ να τηρώ το πρόγραμμά μου και να είμαι συνεπής. Είναι εμφανής η διαφορά που βλέπω στον καθρέφτη μου,  η αλλαγή στη διάθεσή μου. Δεν το περίμενα όμως με κέρδισε, μου άρεσε, με γέμισε και ελπίζω να καταφέρω μέσα σε όλη τη δυσκολία της καθημερινότητας να το συνεχίσω. Αξίζει τον κόπο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΚΑΤΕΡΙΝΑ για την υπομονή της και την κατανόησή της.

– Σαμάνθα Κασπαριάν


Για μένα pilates σημαίνει πάνω απ’ όλα, Κατερίνα Ιωάννου. Επίσης, pilates σημαίνει να μην έχω πια πόνους σε μέση, πλάτη, αυχένα. Σημαίνει πιο γυμνασμένα πόδια και σώμα πιο υπάκουο, πιο ευλύγιστο και πιο νεανικό. Τη μύησή μου σ’ αυτή την υπέροχη γυμναστική τη χρωστάω στη δασκάλα μου, την Κατερίνα, που με οδήγησε με υπομονή, κέφι και…αυστηρότητα. Χωρίς κανέναν οίκτο –σημειώστε το αυτό- μου έμαθε πώς να ρουφάω την κοιλιά μου και να αναπνέω ταυτόχρονα, μου έμαθε τι να κάνω τη μέση μου και τον κόκκυγά μου, πώς να βελτιώνω από μάθημα σε μάθημα το roll up και φυσικά πώς να εκτονώνω την ενέργειά μου και να βγαίνω από το μάθημά μας ανάλαφρη και αναζωογονημένη.

Το χρωστάω όμως, και στους συμμαθητές μου, την Ελένη, τον Πέτρο και τον Θοδωρή (και όσους «εξοντώσαμε» καθ’ οδόν). Αυτοί βοηθούν στην ψυχική μου υγεία, γιατί με κάνουν να γελάω και να ξεχνάω τις έγνοιες μου. Αν εξαιρέσεις, ότι ο Θοδωρής ξαπλώνει στο reformer ΠΑΝΤΑ και η Κατερίνα δεν του λέει τίποτα γιατί του έχει αδυναμία, αν εξαιρέσεις, ότι ο Πέτρος, μου είπε «σκάσε», αλλά εγώ τον συμπαθώ, γιατί οι δυο μας είμαστε οι πιο συνεπείς και πιο προχωρημένοι μαθητές και μαζί θα κάνουμε τις γυμναστικές επιδείξεις στο τέλος της χρονιάς, αν εξαιρέσεις την Ελένη που κάνει καλύτερα κάποιους κοιλιακούς από μένα, το μάθημα είναι ένας Παράδεισος, τουλάχιστον ως την ώρα που φτάνουμε στο teaser (;). Τότε, όλοι –εκτός από τον Θοδωρή, τον αγαπημένο της κυρίας που πάλι μόνο ξαπλώνει – βογγάμε, βρίζουμε και σιχτιρίζουμε. Εδώ τελειώνω και πέρα από τα αστεία μου, το πιο σημαντικό είναι ότι το συγκεκριμένο μάθημα pilates, με τους συγκεκριμένους ανθρώπους και την πολύτιμη, αναντικατάστατη δασκάλα μου μού έχει γίνει πια απαραίτητο, όπως όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που, με εντελώς απρόβλεπτο τρόπο, κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, και πιο όμορφη!

– Μαρία Μπουζινέλου


Πραγματικά τι να πρωτοπεί κανείς για το JustPilates studio και την Κατερίνα Ιωάννου. Ανατρέχοντας στην πρώτη μου γνωριμία με την Κατερίνα (και το JustPilates) με κέρδισε σαφώς η επαγγελματικότητα και η αφοσίωσή της, το ότι μην ξέροντας καν αν θα ξεκινήσω μαθήματα στη σχολή τελικά ή όχι μου εξήγησε διεξοδικά και αναλυτικά τι είναι για εκείνη το pilates, τη μέθοδο που ακολουθεί και τους κανόνες του studio. Μου δημιούργησε μια αίσθηση, ότι το μάθημα της δεν είναι απλά άλλη μια γυμναστική ή ένας τρόπος απλά να χαλαρώνεις, αλλά είναι για εκείνην (όπως και για όλους εμάς τους μαθητές της πια) το πάθος και το μεράκι της, το οποίο πρέπει να γίνεται σωστά, μεθοδικά και πάνω από όλα με συχνότητα!

Κάπως έτσι ξεκίνησα…μάθημα το μάθημα, είδα το σώμα μου να αλλάζει με ταχείς ρυθμούς. Το τρέμουλο σε (πολλές στην αρχή αλλά και τώρα σε πιο προχωρημένες!) ασκήσεις το διαδέχθηκε η σταθερότητα, οι κοιλιακοί μου άρχισαν να αντέχουν περισσότερο και ολόκληρο το σώμα μου υποσυνείδητα με τον καιρό όπου και να είμαι άρχισε να “φτιάχνει” μόνο του σιγά σιγά τη στάση του (χωρίς να έχω 24/7 τη “φωνούλα” της Κατερίνας να λέει “ρούφα κοιλιά, κάτω οι ώμοι, ίσιωσε το σώμα σου κλπ κλπ”..!). Κατάλαβα έτσι τη σημασία της επανάληψης στην κάθε άσκηση, γιατί σε κάθε μάθημα μπορούσα να την κάνω λίγο πιο σωστά, τρέμοντας λιγότερο και συνδυάζοντας καλύτερα την αναπνοή με την κίνηση. Προφανώς κάπου εκεί το άγρυπνο βλέμμα της Κατερίνας έβλεπε πότε ο καθένας “κατακτούσε” την άσκηση και εκεί εμπλούτιζε το πρόγραμμα με κάτι άλλο (τι μπάλες μικρές/μεγάλες, τι λάστιχα, τι ring, ό,τι σκεφτείς!).

Παράλληλα όμως με το σώμα μου που άλλαζε, άλλαζε και η ψυχολογία μου γιατί το μάθημα αυτό σε κάνει να αγαπάς το σώμα σου, να βλέπεις τις ατέλειες του και να προσπαθείς να τις διορθώσεις. Και τι καλύτερο στην προσπάθεια αυτή να έχεις δίπλα σου την Κατερίνα (που σκληρή και απαιτητική σαν δασκάλα αλλά πραγματικά με άπειρες δόσεις χιούμορ) και τις υπέροχες συμμαθήτριες μου (την Ι.Π. μις τελειότης/εξαιρετική σεφ, την Μ.Σ. που ακόμα και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη έκανε πολλές ασκήσεις πολύ πιο άνετα από εμένα, την Μ.K. με την λατρεία της για την άσκηση beyonce και last but surely not least την Μ.Μ. το καρφί/καθηγήτρια/γκρινιάρα/ψυχή του τμήματος!). Πραγματικά κάθε μάθημα σε κάνει να έχεις καλύτερο έλεγχο του σώματός σου, σε ανακουφίζει σωματικά και ψυχικά και σε προδιαθέτει να πας ένα βήμα πιο πέρα, όσο πιεστική και να είναι η καθημερινότητα σου.

Γιαυτό και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κατερίνα και στη διαλεχτή ομάδα του JustPilates, που μας φέρνει πολλά βήματα πιο κοντά με το σώμα μας, μας μαθαίνει αν το ελέγχουμε, να το προστατεύουμε, να το αγαπάμε αλλά και προφανώς να το βελτιώνουμε με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο!

Υ.Γ.: Και όπως ο ίδιος ο Pilates είπε κάποτε “Ο κάθε άνθρωπος είναι ο αρχιτέκτονας της δικιάς του ευτυχίας”… Μήπως ήρθε ο καιρός να το κάνουμε και εμείς ξεκινώντας πρωτίστως από εμάς και το σώμα μας?

– Μαρία Κανναβού


Ένας υπέροχος χώρος με προσωπικό που διακρίνεται για την ευγένεια, την κατανόηση και τον επαγγελματισμό του. Ευχαριστώ που μου αλλάξατε τη ζωή, γνωρίζω το σώμα μου και ανακαλύπτω ότι μπορώ να ζω και χωρίς πόνους.

– Κατερίνα Μαρκετάκη

Σχετικά με το sup pilates! Μοναδική εμπειρία.
Σε απελευθερωνει από το άγχος, την κούραση και τα αρνητικά φορτία.
Πραγματική ανάταση σώματος και ψυχής

– Μαίρη Ασλάνογλου


Ξεκίνησα πριν από 3 μήνες περίπου μετά από ένα δύσκολο θέμα με την μέση και απ τα πρώτα κιόλας μαθήματα είδα διαφορά στους πόνους και ταυτόχρονα βίωνα και ένα ωραίο fun μιας και η Κατερίνα και η ομάδα της εκτός απο μοναδικοί επαγγελματίες είναι σου super άτομα που κάνουν το μάθημα πραγματικά ευχάριστο. Δεν είχα κάνει ποτέ Pilates και πολύ γρήγορα μου έδωσε να καταλάβω τι πρέπει να προσέχω, πως είναι η σωστή στάση σώματος, πως γίνετε σωστά η άσκηση, γιατί γίνετε έτσι και πως θα πετύχω καλύτερο αποτέλεσμα.

Αν έπρεπε να βάλω ένα βαθμό με άριστα το δέκα, θα έβαζα ξεκάθαρα 10 με τόνο και θα συνεχίσω να βρίσκομαι εκεί μιας και τα οφέλη είναι πολλαπλά και ταυτόχρονα κάθε μάθημα είναι μια βόμβα χαράς σε αυτόν τον υπέροχο χώρο στην καρδιά της Αθήνας.

– Παναγιώτης Καρδερίνης


Πριν να ξεκινήσω τα μαθήματα στο Just Pilates, είχα πόνους στον αυχένα, τον δεξιό ώμο, μούδιασμα στο χέρι και κακή στάση σώματος, προβλήματα που προκλήθηκαν κυρίως από την εργασία μου… 8 ώρες μπροστά σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ήμουν σκεπτική στη αρχή, διότι λόγω ακατάστατου ωραρίου στη δουλειά, δεν γνώριζα αν θα κατάφερνα να είμαι συνεπής στα μαθήματα. Τελικά, διαπίστωσα πως αν θέλεις κάτι πραγματικά, βρίσκεις χρόνο για να το κάνεις. Σε αυτό με βοηθάει και η Κατερίνα που προσπαθεί και μου βρίσκει πάντα χρόνο ώστε να παρακολουθήσω τα μαθήματα. Μετά από έξι μήνες και έχοντας συμπληρώσει 60 μαθήματα, εκτός από σωστή αναπνοή, έχω καλύτερη στάση σώματος, οι πόνοι στον αυχένα και την ωμοπλάτη έχουν μειωθεί αισθητά και έχουν δυναμώσει όλοι οι μύες του σώματος. Στο Just Pilates γίνεται σωστή δουλειά, με συνεχή ενθάρρυνση από την Κατερίνα και με ευχάριστο κλίμα, κάτι που με κάνει να θέλω να πηγαίνω σε όλα τα μαθήματα. Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα.

– Ευαγγελία Βαγενά


Η Κατερίνα είναι ένα άτομο πολύ ιδιαίτερο, με μια επαγγελματική κουλτούρα πολύ διαφορετική από την ελληνική. Προτιμά να μιλάει για εκείνη η δουλειά της, γι’αυτό και δεν αναλώνεται σε ενέργειες δημοσίων σχέσεων και χαμόγελα άνευ ουσίας. Το παράδοξο ίσως, είναι πως στην αρχή είναι περισσότερο αυστηρή, θέτοντας τα όρια και τους κανόνες. Στην πορεία μπορεί να γίνει φίλη αλλά ποτέ φιλαράκι με την κακώς νοούμενη σημασία, υποβαθμίζοντας δηλαδή την ποιότητα της δουλειάς της ανεχόμενη διάφορα.

Σοβαρή, στιβαρή, αυστηρή και πειθαρχημένη, μέσα από εξατομικευμένα ραντεβού, θα σε βάλει σε ένα πρόγραμμα διαρκώς αυξανόμενης προόδου και δυσκολίας. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη του, είναι η ματιά της συνεχώς επάνω σου και προσέχει τα πάντα (τα πάντα, Θεέ μου, τα πάντα!), από τη λεπτομέρεια στη στάση του σώματος μέχρι το χρόνο εισπνοής – εκπνοής. Πολλά πράγματα που πιστεύεις ότι μπορείς να τα κάνεις, δεν πρόκειται καν να σε αφήσει να τα δοκιμάσεις, σώζοντάς σε από κινδύνους και τραυματισμούς, ενώ από την άλλη μπορεί να σου ζητήσει πράγματα που τα έχεις βγάλει από το μυαλό σου, επειδή εκείνη πιστεύει ότι μπορείς. Και στο τέλος, έχει δίκιο! Και μετρά την κάθε πρόοδο και χαίρεται το κάθε αποτέλεσμα σαν να είναι δικό της! Και τότε, βλέπεις όλη τη ζεστασιά, την καλοσύνη και την εγκαρδιότητα που προσπαθεί να κρύψει, προκειμένου να μη χαλαρώνει κανένας. Επειδή μέσα σε όλη τη φροντίδα της είναι το χαμόγελο την ώρα που πρέπει αλλά και η αυστηρή προτροπή τη στιγμή που είναι απαραίτητη.

Όλη αυτή η επαγγελματική συμπεριφορά και αντιμετώπιση, αισθάνομαι πως είναι ο βασικότερος λόγος ενεργοποίησης κάθε συμμετέχοντα μιας και πολύ απλά, εάν έχεις λίγο φιλότιμο, δεν παίζεις με το χρόνο της Κατερίνας, και εάν το κάνεις, σύντομα θα βρεθείς εκτός. Γιατί ναι, είναι αυστηρή, και εάν δεν την έχεις συνηθίσει, θα παραξενευτείς. Όμως, λίγα μαθήματα μετά, θα δεις ότι είναι ένα πολύ ντόμπρο, αυθεντικό και εξηγημένο άτομο και εάν είσαι εντάξει μαζί της, εκείνη θα είναι δυο φορές εντάξει μαζί σου.

Στο κάτω κάτω, δεν είναι κακό να έχει κανείς πάθος για την εργασία του και όχι για το εφήμερο κέρδος. Το βέβαιο είναι ότι εάν είσαι σοβαρός με τον εαυτό σου, θα καταλάβεις πως η πειθαρχία και η οργανωτικότητα της Κατερίνας είναι μια ασφαλής διαβεβαίωση πως όλα θα πάνε καλά.

– Αργεντινή Νομικού


Είσαι αγύμναστος πάνω από 10 χρόνια και βαριέσαι τη γυμναστική; Ανήκεις στην περίπτωση που, ακόμα και για λόγους υγείας πρέπει να αρχίσεις γυμναστική, εσύ το σκέφτεσαι; Ακόμα και στην περίπτωση που το αποφασίζεις σε παίρνει ο σύζυγος από το χεράκι για να είναι σίγουρος ότι θα πας γυμναστήριο και όχι σε καμιά σουβλακερί στη γωνία; To Justpilates είναι φτιαγμένο για σένα. Justpilates ίσον Κατερίνα! Πρώτον ξέρει πολύ καλά τι είναι το pilates, τις ιδιαιτερότητές του και ξέρει να σε κάνει να νιώσεις ασφαλής που, αν και είσαι μέσα στην πλαδαρότητα, θέλεις να γίνεις και fit – τρομάρα σου! Δεύτερον αγαπά πολύ αυτό που κάνει, γιατί, ειδάλλως, από πού θα έβρισκε την υπομονή να ασχοληθεί μαζί σου, πού ούτε ένα roll up δεν μπορείς να κάνεις (για να μην πω ότι στη φώκια μπορεί και να μείνεις!!!).

Όμως πέρα από την πλάκα, το pilates στο Justpilates και στην Κατερίνα μπορεί να σε μεταμορφώσει από το νωχελικό πλάσμα που περιέγραψα πιο πάνω σε έναν άνθρωπο που  “ακούει” το σώμα του και τις ανάγκες του: “ξεκλειδώνεται” σιγά σιγά, προλαμβάνει μελλοντικά μυοσκελετικά προβλήματα, σμιλεύεται και στο κάτω κάτω της γραφής νιώθει καλά. Κι αυτό έχει σημασία.

– Μαίρη Πλέσσα


Δεν θα ξεχάσω ποτέ , όταν μπήκα μέσα σε αυτό το χώρο ένα χρόνο πριν , full στην ανασφάλεια κ πεπεισμένη για την ανικανότητα μου αντικρίζοντας την Κατερίνα για πρώτη φορά και απαριθμώντας της τα «προβλήματα» μου – αυχεναλγία , πόνοι στη μέση , κρίσεις πανικού (ναι ναι και σε αυτό με βοήθησε το pilates !!!!!!!!) , που η φωνή μέσα μου έλεγε «Θα την ταλαιπωρήσεις ……Φύγε από εκεί !!!!». Αφού δεν έφυγα τότε , νομίζω δεν θα φύγω ΠΟΤΕ !!!! Μετά το πρώτο μάθημα – ,βράδυ 21:00-22:15 , γύρισα σπίτι , ανέβηκα τη σκάλα κρατώντας τον τοίχο αλλά με ένα τεράστιο χαμόγελο που θα έκανε την Mary Poppins να μοιάζει καταθλιπτική………. Το επόμενο πρωινό στο γραφείο , ένα γλυκό πιάσιμο σε όλο το κορμί .Ωραία ήταν ως εδώ , σκέφτηκα με ενθουσιασμό και για πρώτη φορά στη ζωή μου πήγα και στον επόμενο μάθημα και στο επόμενο μάθημα και πραγματικά θέλω να πηγαίνω σε όλα τα επόμενα μαθήματα !!!!

Η Κατερίνα πρώτα από όλα σε συνδυασμό με αυτή τη μαγική μέθοδο , τη γνώση και την εμπειρία της ήταν εκεί κάθε φορά για να μου πει να μην τα παρατήσω , να με διορθώσει, να με κάνει να αγαπήσω την άσκηση , να ανακαλύψω ότι οι ωμοπλάτες είναι ΔΥΟ –ναι το ξέρω εξεπλάγην κ εγώ όταν το ανακάλυψα – είναι αυτόνομες και κινούνται , να ανακαλύψω τις δυνατότητες που έχει το σώμα μου και τόσα χρόνια βρίσκονταν σε πλήρη αδράνεια !!!!!!!! Εκτός από το σεβασμό που με έκανε να κοιτάξω το σώμα μου – αφού σηκώθηκα εγώ από τον καναπέ , μπορούν όλοι !!!- πέρα από τα μυοσκελετικά θέματα μου που μαθαίνω να τα «ξεκλειδώνω » , η Κατερίνα και το Just Pilates έκανε ένα μεγάλο δώρο και στην αυτοπεποίθηση μου , κάθε φορά που έλεγα «Πωω ….Αυτή η άσκηση δεν γίνεται με τίποτα!!!» και τελικά γινόταν ένοιωθα μέσα μια έκρηξη ικανοποίησης. Πέρα από τα αστεία μου , αυτή η πρωτόγνωρη για μένα εμπειρία πριν ένα χρόνο , μου έχει γίνει πλέον απαραίτητη , έχει ενταχθεί στην καθημερινότητα μου , έχω δει το σώμα μου να αλλάζει και με κάνει να νοιώθω καλά και αυτό έχει μεγάλη σημασία . Φεύγω ακόμα από το μάθημα με ένα τεράστιο χαμόγελο και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ .

Ευχαριστούμε Κατερίνα ……..

– Κωνσταντινα Γεωργοπουλου

 


Στο just pilates ήρθα για να κάνω αποκατάσταση από ένα χειρουργείο στον ώμο και χέρι,σαν αθλητής αλλά και γυμναστής, σκόπευα να το κάνω για ένα μήνα, όμως ένιωσα τόσο όμορφα και είδα τόσο σύντομα τα αποτελέσματα της μεθόδου αυτής που έμεινα 6 μήνες. Μπράβο στην Κατερίνα, Νικολέτα, Άννα, συνεχίστε με την ίδια επιμονή, υπομονή.

– Αλεξάνδρος Μουτσακης

 


Πιστεύω ότι η μέθοδος Pilates είναι γι αόλες τις ηλικίες, κάτι που με προέτρεψε να το προτείνω στη μητέρα μου η οποία δεν έχει γυμναστεί ποτέ και στο δοκιμαστικό μάθημα της άρεσε και γράφτηκε. Το εύρος των ασκήσεων είναι για όλα τα σωματότυπα και υπάρχουν πάντα προκλήσεις.

– Μακρογιαννάκη Δέσποινα


Ξεκίνησα τις Pilates μετά από έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο για άσκηση που θα μπορούσε να με βοηθήσει να αντιμετωπίσω τα μυοσκελετικά προβλήματα που είχα αποκτήσει από την εργασία μου (καθιστική εργασία με χρήση υπολογιστή). Παρακολουθώ τα προγράμματα Mat Pilates + όργανα 2 φορές την εβδομάδα σε τμήμα των πέντε ατόμων. Η εμπειρία μου αφορά διάστημα μεγαλύτερο από 4 μήνες.

Το περιβάλον είναι επαγγελματικό. Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές είναι έμπειροι και πολύ φιλικοί. Οι ασκήσεις γίνονται ίδιες σε όλη την ομάδα αλλά πολλές φορές αναπτύσσονται ειδικά με το πρόβλημα που έχει το κάθε άτομο.
Τα μυοσκελετικά προβλήματα μου, έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Το σώμα μου το νοιώθω πιο δύνατό.

Αυτό που παρακολουθώ επίσης είναι και οι αντιδράσεις των ατόμων στις ομάδες που συμμετέχω.
Όλοι αναφέρουν πολύ θετικά σχόλια για θέματα αποκατάστασης προβλημάτων όπως μυοσκελετικοί πόνοι, πόνοι στην μέση, πόνοι στον αυχένα, μετεγχειριτικές καταστάσεις σε γόνατα και πολλά άλλα.
Υπάρχουν βέβαια και πολλά νέα άτομα που παρακολουθούν τις Pilates για να διατηρούν το σώμα τους δυνατό και υγιές.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Studio Just Pilates.

– Μπούρα Χριστίνα

 

Είμαι 36 χρονών, εργάζομαι μπροστά σε υπολογιστή τα τελευταία 13 χρόνια, έχω σκολίωση και στένωση μεσοσπονδύλιου διαστήματος. Από τότε που μετακόμισα έψαχνα έναν καινούριο χώρο και έναν καινούριο δάσκαλο για να συνεχίσω τη γυμναστική μου.Θέλω να με καθοδηγεί ένας επαγγελματίας, να αισθάνομαι ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των ασκήσεων και να ξέρω ότι την ώρα του μαθήματος το σώμα μου ασκείται σύμφωνα με τις ανάγκες του. Από το πρώτο τηλεφώνημα στην Κατερίνα ήξερα ότι είχα βρει αυτό που έψαχνα. Μου έκλεισε ραντεβού, κατά τη διάρκεια του οποίου συμπλήρωσα το ιστορικό μου και μιλήσαμε για τις ανάγκες και τις προσδοκίες μου.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν. Ναι, στην αρχή όλα φαίνονται βουνό. Ακόμα και να πάρεις μια ανάσα έχει συγκεκριμένη διαδικασία. Η μέθοδος -όμως- δουλεύει! Στο τέλος του πρώτου μήνα μαθημάτων οι συχνοί πόνοι που με ταλαιπωρούσαν στη μέση και στον αυχένα εξαφανίστηκαν, αισθανόμουν αναζωογονημένη και γεμάτη ενέργεια. Μέσα στο επόμενο διάστημα έχασα κάποια κιλά που με ταλαιπωρούσαν και οι γύρω μου άρχισαν να προσέχουν την αλλαγή στην εμφάνισή μου. Τώρα πια όλα είναι απλά. Το μάθημα είναι μέρος της καθημερινότητάς μου. Η Κατερίνα και οι συνεργάτες της προσφέρουν μάθημα υψηλού επιπέδου, εξατομικευμένο ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του μαθητή, πάντα με ευγένεια και χαμόγελο. Δεν τους αλλάζω με τίποτα!

– Μαρία Ρουφικτού


Μετά από πολλά χρόνια γυμναστικής κατέληξα να επιλέξω να γυμνάζομαι με τη μέθοδο palates διότι η μέθοδος Pilates απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους και είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων, που απορρέουν από το σύγχρονο lifestyle. Άσχετα με το πόσο γυμνασμένος και fit είναι κανείς, η μέθοδος Pilates είναι η ιδανική άσκηση, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλου του κόσμου, από ανθρώπους που κάνουν καθημερινά ώρες καθιστικής ζωής, μέχρι αθλητές. Από την πρώτη στιγμή, η αίσθηση που αποκομίζει ο ενασκούμενος μετά από κάθε session, είναι αυτή του πλήρους φυσιοθεραπευτικού μασάζ, με θεραπευτικά αποτελέσματα, τα οποία διατηρεί και για τις επόμενες ημέρες, χωρίς να νιώθει “πιασμένος” ή καταπονημένος. Tο σώμα σμιλεύεται με ευχάριστες φυσικές κινήσεις, η ένταση και το στρες “εξατμίζονται” , αποκτά ευλυγισία και ένα σώμα γεμάτο ενέργεια και υγεία.

Σταδιακά, ο κάθε ενασκούμενος αποκτά όλο και περισσότερη σωματική, αλλά και πνευματική ενέργεια, την οποία διοχετεύει στη ζωή του, με αυξημένη δυνατότητα συγκέντρωσης και ελέγχου. O συνδυασμός των βασικών άξιων : Χαλάρωση, Συγκέντρωση, Αναπνοή, Ευθυγράμμιση, Συνειδητοποίηση του κέντρου, Έλεγχος, Ακρίβεια, Συνεχής (κυκλική) ροή των κινήσεων, Αντοχή, συνυπάρχει και ρέει μέσα σε κάθε κίνηση, τη στιγμή που πραγματοποιείται η κάθε άσκηση. O σχεδιασμός των ασκήσεων βασίστηκε σε πολλές εναλλαγές, με λίγες επαναλήψεις, έτσι ώστε να τονώνονται οι μύες, χωρίς να διογκώνονται, ν’ αναπτύσσεται η ελαστικότητα και η δύναμη, ενώ ταυτόχρονα, το σώμα αποκτά μια πρωτόγνωρη ισορροπία και αρμονία.

H σωστή αναπνοή είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην εκτέλεση όλων των ασκήσεων, η ακρίβεια, η συγκέντρωση και η Προσωπική ενασχόληση του γυμναστή με τον ενασκούμενο, καταλήγουν στην πλήρη ευθυγράμμιση του σώματος, λόγω της μεγάλης ακρίβειας, που υπάρχει στην άσκηση. Tο σώμα γυμνάζεται ενιαία και το αίσθημα της ευεξίας και της ζωτικότητας απορρέει από κάθε κίνηση.H εσωτερική μας δύναμη αφυπνίζεται με απώτερο σκοπό, να επιτευχθεί ο πλήρης έλεγχος και συγχρονισμός του σώματος, χωρίς πίεση και κόπωση. H μέθοδός του Pilates υιοθετήθηκε αρχικά από διάσημους χορευτές και άλλους επαγγελματίες της κίνησης, και αρκετά χρόνια αργότερα, αναγνωρίστηκε σαν μια πραγματική επανάσταση, και εξαπλώθηκε σε όλο το Δυτικό κόσμο, για να καταλήξει στη σημερινή ευρύτατη αποδοχή και αναγνώριση.

– Φρόσω Παπανικολάου


Εξαιρετική δουλειά. Πήγα πριν τέσσερα χρόνια στην Κατερίνα με πρόβλημα στον αυχένα, το οποίο είχε κρατήσει περίπου τρία χρόνια, σε σημείο να μην μπορώ να κοιτάξω τον ουρανό κι αφού είχα κάνει διάφορες εναλλακτικές θεραπείες. Η αιτία ήταν προβολές και κήλη στους αυχενικούς σπονδύλους. Σήμερα τα έχω ξεχασει όλα αυτά. Επιπλέον, παλαιότερα είχα προβλήματα με τη μέση μου και είχα ανησυχία μήπως η γυμναστική την επιβαρύνει λόγω του προβλήματος στον αυχένα σε συνδυασμό βέβαια με το πόσο αγύμναστο και αφημένο ήταν το σώμα μου. Χάρη στην αυστηρότητα και τα προσεκτικά βήματα της Κατερίνας, δεν επαληθεύθηκαν, ευτυχώς, οι φόβοι μου.

Και εδώ, θα ήθελα να προσθέσω, ότι ήταν η γνώση της Κατερίνας για το τι αντέχει κάθε σημείο του σώματός μας και η επιμονή της στη γύμναση των προβληματικών περιοχών, ήταν τέτοια δε η επιμονή της που υπήρξαν μάλιστα και περίοδοι γκρίνιας εκ μέρους μου, αλλά κάτι ήξερε παραπάνω!

Σταδιακά άρχισε να αλλάζει και το σώμα μου και να ξαναβρίσκω την παλιά μου φόρμα. Έμαθα να το σέβομαι. Με το σεβασμό θα ήθελα να αναφερθώ ειδικότερα στο θέμα του βάρους. Καταλάβαινα, πλέον, ότι δεν αντέχω τα επιπλέον κιλά που είχα πάρει σταδιακά τα τελευταία δεκατρία χρόνια. Χωρίς να κάνω οργανωμένη δίαιτα, το σώμα μου εξέπεμπε σήματα μέχρι πού είναι οι αντοχές του και αυτή τη φορά το άκουγα. Είναι σίγουρο ότι έχω ακόμη μεγάλο δρόμο να διανύσω αλλά και όρεξη να συνεχίσω. Εύχομαι δε, η Κατερίνα να έχει πάντα αυτή τη δύναμη και την αγάπη για τη δουλειά της, JUST PILATES.

– Μαρίνα Μπρούσκου


Το JustPilates studio έχει τη δύναμη να σου αλλάζει τη διάθεση με το που μπαίνεις στο χόρο…πραγματικά εκεί που φτάνεις μέσα στο άγχος και τη κούραση ξαφνικά χαλαρώνεις και στο τέλος του μαθήματος φεύγεις χαρούμενος!!! Η δυναμική των ασκήσεων σε κάνει να ηρεμείς ενώ παράλληλα δουλεύεις διάφορα μερί του σώματος! Το κλίμα είναι πολύ φιλικό και κάθε άτομο δουλεύει τα σημεία που χρειάζεται περισσότερο λειτουργώντας όμως μέσα σε ομάδα! Ευχαριστούμε JustPilates!!!

– Ελένη Φρούσιου


… είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το Justpilates: την άσκηση, το φιλικό περιβάλλον, τον άνετο και καθαρό χώρο. Δεν το αλλάζω με τίποτε.

– Σαπφώ Αθανασοπούλου


Ώρα 16.00. Βαριέμαι να κουνηθώ, θέλω μεσημεριανή σιέστα ή έστω εναν καφέ. Πρέπει όμως να πάω Pilates.
Ώρα 16.30. Συνεχίζω να βαριέμαι αλλά ξεκινάμε αναπνοές..
Ώρα 18.00. Τελειώσαμε. Ντύνομαι να φύγω. Με πολύ καλύτερη διάθεση από αυτήν που ήρθα.

Πρώτο κέρδος λοιπόν από το Pilates η αλλαγή της διάθεσης. Είναι οι ενδορφίνες μάλλον που παράγονται κάθε φορά κι έτσι ηρεμείς, μειώνεις ή και εξουδετερώνεις το στρες κι έχεις ένα αίσθημα ευδαιμονίας.

Δεύτερο κέρδος ότι σιγά-σιγά, ενδυναμώνεται το σώμα σου, μειώνονται τα όποια προβλήματα έχεις, βλέπεις τις αλλαγές.

Το Justpilates είναι το πλέον κατάλληλο στούντιο για τα παραπάνω. Υπάρχει γνώση, επιμονή και κέφι. Ο χώρος είναι ευχάριστος και άνετος, υπάρχουν εξαιρετικά όργανα, αλλά κυρίως επιμονή και βοήθεια από το προσωπικό. Η Κατερίνα που δημιούργησε το Justpilates γνωρίζει άριστα τη δουλειά της, διαθέτει πείσμα και υπομονή και σε σωστές δόσεις χιούμορ, ώστε η όλη προσπάθεια να γίνεται κατά το δυνατόν πιο ευχάριστη για όλους. Είμαι “μαθητής” από την πρώτη μέρα που άνοιξε το Justpilates, 7 χρόνια τώρα, και δεν μπορώ να σκεφτώ την καθημερινότητα μου χωρίς αυτό.

– Νίκος Νατσούλης


Φυσικά και θα πρότεινα το JustPilates τόσο για την παροχή των υπηρεσιών του όσο και για τους καταρτισμένους του γυμναστές. Παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο που μπορεί να ικανοποιήσει όλους όσους έχουν ανάγκη από γυμναστική.

– Συριγου Ρενα


Εδώ και 3,5 χρόνια παρακολουθώ τη μέθοδο pilates και aerial pilates στο justPilates. Από την εμπειρία μου θα πω ότι είναι το καλύτερο δώρο στον εαυτό μου. Το pilates είναι πραγματικά ωφέλιμο για όλους μας. Ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης βλέπεις άμεσα εξέλιξη στο σώμα σου και τη φυσική σου κατάσταση. Τολμώ να πω ότι επιβάλλεται ιδίως σε περιπτώσεις πολύωρης καθιστικής δουλείας, η οποία προκαλεί δυσκαμψία και πόνους σε αυχένα, μέση και γόνατα.

Και εδώ έρχεται το studio justpilates! Οι δασκάλες έχοντας τις απαραίτητες γνώσεις, την κατάρτιση αλλά και τη διάθεση σε βοηθούν να εξελιχθείς γρήγορα. Ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος σου εξελίσσεσαι σε επίπεδο που δεν περίμενες ποτέ ότι μπορείς να φτάσεις. Και έτσι σου γίνεται αγαπημένη συνήθεια, ακόμα και σε απαιτητικές περιόδους προσπαθείς να ξεκλέψεις χρόνο να ασκηθείς για να νιώσεις ευεξία, να μειωθεί το stress και να φτιάξει η διάθεσή σου.

Το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα φιλικό, ο χώρος άνετος και άρτια εξοπλισμένος . Τα τμήματα είναι ολιγομελή και αυτό βοηθάει τις δασκάλες να εστιάσουν στον καθένα μας ξεχωριστά, έτσι η άσκηση γίνεται με απολύτως ασφαλή τρόπο χωρίς κίνδυνο τραυματισμού. Οι ασκήσεις προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε μέλους ξεχωριστά και η εναλλαγή ασκήσεων σε mat και μηχανήματα βοηθάει στη γρήγορη ενδυνάμωση του σώματος.

Πραγματικά εμπιστεύομαι το justpilates και δε θα το άλλαζα με τίποτα!

– Σοφία Δημητριάδη


Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος της κίνησης και της γυμναστικής. Τα ενδιαφέροντά μου ήταν μουσική και διάβασμα (τυχαία όλα πραγματοποιούνται από τον καναπέ του σπιτιού…).
Κάθε Πρωτοχρονιά υποσχόμουν ότι θα αρχίσω γυμναστική και κάθε Φεβρουάριο γραφόμουν στα γυμναστήρια (με ετήσια συνδρομή βεβαίως γιατί ήταν σε προσφορά). Τελικά κατέληγα να πηγαίνω για ένα με δύο μήνες. Ο διάδρομος μου φαινόταν απίστευτα βαρετός και χρησιμοποιούσα τα όργανα χωρίς να ξέρω αν έκανα σωστά τις ασκήσεις ή όχι. Φυσικά ήρθε ο καιρός που το σώμα μου με εκδικήθηκε. Λίγο η ηλικία, λίγο μια σκολίωση, λίγο η καθιστική δουλειά με κακή στάση σώματος και καπάκι μια ρήξη τένοντα χεριού, έκαναν την καθημερινότητά μου ανυπόφορη. Ακόμη και στον ύπνο μου πονούσα.

Αποφάσισα να γραφτώ στο JUST PILATES για να με βοηθήσει με ασκήσεις για τον πόνο στο χέρι μου. Όχι μόνο σταμάτησαν οι πόνοι αλλά για πρώτη φορά αγάπησα το σώμα μου! Απέκτησα ελαστικότητα, κίνηση χωρίς προβλήματα, μπορούσα να κοιμηθώ χωρίς να πονάω. Το Pilates έγινε η άσκηση που μου ταιριάζει! Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι γίνεται σε ένα χώρο πολύ ζεστό από ανθρώπους που ξέρουν τι κάνουν και νοιάζονται για τις σωματικές σου ιδιαιτερότητες. Οι ασκήσεις προσαρμόζονται στα προβλήματα που έχει το κάθε σώμα και αποσκοπούν στην ενδυνάμωση όλου του μυοσκελετικού συστήματος. Το καλύτερο δώρο που έκανα ποτέ στον εαυτό μου!

– Μαρία Κομματά

Για να εξασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies. Πατώντας Αποδοχή ή συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο site συμφωνείτε με την πολιτική των cookies μας. Μάθε περισσότερα

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό. Τι είναι τα Cookies; Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων αποτελούμενα από κείμενα και αριθμούς που αποθηκεύονται στον browser που χρησιμοποιείτε (Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) που περιέχουν πληροφορίες που επιτρέπουν στο διαδικτυακό τόπο να απομνημονεύει τις σημαντικές πληροφορίες που θα κάνουν την χρήση του www.dominos.gr πιο αποτελεσματική και χρήσιμη για εσάς. Τα cookies μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε την συσκευή σας και να ενεργοποιούμε συγκεκριμένες πληροφορίες που κάνουν την πλοήγησή σας πιο εύκολη, όπως το αν έχετε εγγραφεί στο newsletter μας. Τα cookies σας βοηθούν ώστε να διατηρήσετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις και μας βοηθούν να διαμορφώσουμε το site μας σύμφωνα με αυτές. Μπορώ να μην δεχθώ την χρήση Cookies; Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies μέσα από τις ρυθμίσεις του browser σας καθώς και διαγράψετε όλα τα cookies που έχουν αποθηκευτεί πρόσφατα στον browser. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες οδηγίες πατώντας Βοήθεια στο menu του browser. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως απενεργοποιώντας τα cookies από τον browser σας, μπορεί να μην σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του site και ορισμένες από τις λειτουργίες του site μπορεί να μην λειτουργήσουν όπως θα έπρεπε καθώς βασίζουν την λειτουργία τους στα cookies Χρήση Cookies από το justpilates.gr Στο justpilates.gr χρησιμοποιούμε Cookies, χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνουμε, να επεξεργαζόμαστε ή να αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα από την χρήση του. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των cookies και τις διευθύνσεις IP για να λαμβάνουμε μη προσωπικά δεδομένα από τους επισκέπτες μας και για να προσφέρουμε στους εγγεγραμμένους μας επισκέπτες την καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη online εμπειρία. Με την περιήγηση στο site μας συγκεντρώνουμε απλές πληροφορίες αναγνώρισης και μετρήσεων, όπως για παράδειγμα το πόσοι χρήστες επισκέφθηκαν συγκεκριμένα σημεία του site μας. Η χρήση των cookies δεν βλάπτει σε καμία περίπτωση τον υπολογιστή σας ή την mobile συσκευή σας. Τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για επαναληπτικό marketing στο διαδίκτυο. Cookies Αρχικού Κατασκευαστή Τα cookies Αρχικού Κατασκευαστή είναι cookies που χρησιμοποιεί είτε το justpilates.gr είτε από τρίτα μέρη που χρησιμοποιούν το domain του site μας. Για παράδειγμα το justpilates.gr χρησιμοποιεί cookies από το Google Analytics. Cookies Τρίτου Μέρους Τα Cookies τρίτου μέρους δημιουργούνται στον browser σας από διαφορετικό site από το site στο οποίο περιηγήστε (σε αυτή την περίπτωση διαφορετικό από το justpilates.gr). Τέτοια Cookies μπορεί να είναι cookies από το Mailchimp για την αξιολόγηση των ενεργειών marketing. Επιτρέπεται να επεξεργαζόμαστε δεδομένα σε αυτό το τεχνολογικό πλαίσιο βάσει του νόμου (άρθρο 6(1στ) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016679). Αποθηκεύουμε αυτά τα δεδομένα, έως ότου το εκάστοτε cookie λήξει ή το διαγράψετε.

Κλείσιμο