Εγγραφείτε στα newsletter μας

* προαπαιτούμενο πεδίο
Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.
Το JustPilates Studio θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που δηλώνετε στην παραπάνω φόρμα για την επικοινωνία μαζί σας και ποτέ δεν θα τα μοιραστεί με τρίτους.
Επιλέξτε ότι συμφωνείτε να επικοινωνούμε μαζί σας για τους παρακάτω λόγους:

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επεξεργαστείτε τα δεδομένα σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο “Επεξεργαστείτε τα στοιχεία σας” (update your preferences) ή να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο “διαγραφείτε από τη λίστα μας” (unsubscribe from this list). Οι σύνδεσμοι βρίσκονται στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς. Εναλλακτικά επικοινωνώντας μαζί μας στο info@justpilates.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό.

Κάνοντας κλικ παρακάτω στην Εγγραφή / Subscribe, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους και να επικοινωνούμε μαζί σας.

Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως πλατφόρμα μάρκετινγκ. Κάνοντας κλικ παρακάτω στο πλήκτρο Εγγραφή / Subscribe, αναγνωρίζετε ότι τα στοιχεία σας θα μεταφερθούν στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Mailchimp εδώ (κείμενο στα Αγγλικά).


Απεγγραφείτε από τα newsletter μας